IMOBILIARE PITESTI
Big Image

Noutati, exclusivitati, oferte avantajoase !

Exclusivitati, orice doriti in materie de vanzari-cumparari/inchirieri de terenuri, spatii comerciale, spatii industriale, case, apartamente etc.

Locatii rezidentiale

>Garant vinde casa cu 3 camere decomandate, recent renovata si teren intravilan in Pitesti in zona centrala a orasului Pitesti(str. Eremia Grigorescu), prorietatea mai are si doua anexe. Terenul si casa se afla in zona de blocuri P+4 E. Suprafata terenului este de 428 mp.Ar putea fi pretabil de constructie bloc de locuinte sau birouri(P+4E), centru de afaceri, sediu companii, firme servicii financiare si bancare, de asigurari, etc. Terenul are Certificat urbanism, toate utilitatile. Pret negociabil

>Garant vinde vile single si duplex ansamblu rezidential Bratieni, la cheie, toate utilitatile, pozitie superba.
Cartierul rezidential este constituit din 100 de locuinte rezidentiale tip duplex (cuplate) si single, cu suprafete construite incepand de la cca. 220 mp, situate pe loturi de teren cu suprafete cuprinse intre 460 si 1.000 mp, urmand a fi predate beneficiarilor la stadiul de finisare la cheie.
Ansamblul rezidential este prevazut cu urmatoarele facilitati:
- o zona de spatii comerciale si bancare;
- servicii cuprinzand o gradinita cu program prelungit, baby-sitter, cabinet medical;
- o zona de agrement (club privat cu restaurant, piscina, teren de tenis, sauna, fitness) si parc de 18.000 mp

Schita

Schita

Schita

>De vanzare EXCLUSIV prin Garant vile single si duplex in ansamblul rezidential Alexandra Residency. Complexul este situat intr-o zona linistita, in imediata vecinatate a Padurii Trivale, strazile de acces au o latime de 7m si sunt marginite de totuare cu latimea de 1m. Vilele sunt construite din caramida eficienta si sunt acoperite cu tigla Bramac de cea mai buna calitate, garantate 120 de ani. Complexul rezidential beneficiaza de terenuri de sport si de joaca pentru copii si de asemenea de un Complex Comercial modern. Vilele sa vand “la rosu” sau finisate.

Schita

Schita

Schita

Schita

Schita

>Garant vinde vile cuplate (duplex) in Stefanesti  S=360mp zona rezidentiala, pozitie superba, toate  utilitatile.

Schita

Schita

Schita

>Garant vinde in Pitesti, zona Bascov vile la rosu. Casa 500mp, pozitie superba, utilitati, vile din caramida, acoperite cu tigla BRAMAC, termosistem, ferestre, tencuiala. Pret negociabil.

Schita

> Garant vinde imobil, in Pitesti in cartier de vile, S=160mp, toate utilitatile, centrala termica, termoizolatie, termopan. Pret negociabil.

Schita

Schita

Schita

Schita

Schita

> Garant vinde in exclusivitate vila constructie 2006, suprafata teren 900mp, suprafata construita 220mp, la Stefanesti, Valea Mare in cartier rezidential in apropierea orasului Pitesti, beneficiind atat de avantajele apropierii de centrul orasului, cat si de linistea si calmul specifice mai degraba unei resedinte de vacanta. Finisajele si amenajearea interioara de lux, precum si locatia ii ofera acesteia o atractivitate aparte. Vila este P+1 la parter avand living, bucatarie si baie; la etaj 3 dormitoare, 2 bai. Este predata la cheie, inclusiv mobila; gradina amenajata arhitectural; dispune de drum privat, accesul in cartier fiind limitat.

Schita

Schita

Schita

Despre noi:

Garant Professional are o experienta de peste 10 ani in intermedierea vanzarilor, cumpararilor si inchirierilor diferitelor tipuri de propietati imobiliare (locuinte, terenuri, spatii comerciale, cartiere rezidentiale, birouri).

continuare...

Oferte noi:

De vanzare spatiu Comercial Pitesti zona NORD!
 Ideal sediu banca, cabinet medical, farmacie, showroom. Continuare...

Garant vinde apartament 3 camere pe strada Tache Ionescu. Compartimentarea interioara este de tip decomandat, cu o suprafata de 71 mp, confort 1, situat la etajul 4 din 4. Acoperisul este din tabla in patru ape(ca la casa) Continuare...

Garant vinde teren intravilan in Pitesti, zona centrala a orasului Pitesti(str Fratii Golesti),zona de locuinte cu blocuri P+9 E, S = 416 mp. Continuare...

Garant inchiriaza apartament 2 camere in Pitesti, zona ultracentrala. Compartimentarea interioara este de tip decomandat, cu o suprafata de 50 mp, confort 1, situat la etajul 4 din 9. Blocul este nou, constructie 1992. Apartamentul are 2 camere si un balcon, este situat in zona linistita, este luminos si spatios. Finisajele sunt noi (nu a locuit nimeni dupa renovare), parchet, gresie, faianta, ferestre cu geam termopan, usa metalica la intrare, usi interior din lemn. Apartamentul se inchiriaza mobilat si utilat modern.
Dotari:Central Termica, contor gaz. linie telefonica, cablu si internet.
Pretul este Continuare

Garant Garant inchirieaza pe str. Campului, Trivale vila P+1+M, 4 dormitoare plus living, 3 bai, garaj, toate utilitatile. Curte de 500 mp. Va ofera satisfactiile unui trai linistit si sanatos datorita pozitionarii sale, langa padurea Trivale, priveliste superba.
Pret Continuare

Garant inchirieaza vila Pitesti cartier Trivale(unul din cele mai mari din Pitesti) in zona rezidentiala .Vila are 6 dormitoare, livig mare, 3 grupuri sanitare, garaj, bucatarie. Are toate utilitatile si dotarile(centrala tremica prin condesatie de ultima generatie, boiler pentru apa calda de 200 litri, sistem de alarma si monitorizare, etc). Curtea este de 1000 mp amenajata. Frontul stradal este de 30m.
Pret Continuare

EXCLUSIV! ! GARANT vinde apartament 3 camere decamandate in Tudor Vladimirescu, etaj 1/4. Compartimentarea interioara este de tip decomandat, cu o suprafata utila de 74 mp, confort 1, situat la etajul 1 din 4. Apartamentul e luminos, are vedere pe doua parti, este situat in zona linistita. Sunt trei apartamente pe nivel.
Apartamentul este spatios, renovat in intregime in 2005, are 3 camere, doua grupuri sanitare, unul cu cabina dus, celalalt are cada, doua balcone inchise cu termopan, sufragerie, doua dormitoare si doua holuri. Finisajele din interior sunt in stare buna, parchet, gresie, faianta, ferestre cu geam termopan, usa lemn la intrare, usi interior din lemn.
Dotari: Centrala termica, contorizare gaze si apa, linie telefonica, cablu si internet.
Apartamentul se vinde  mobilat cu 51000 euro negociabil.
Proprietarul are toate actele in regula, are inclusiv documentatia cadastrala. Accepta credit prin programul ,,Prima Casa”. Continuare