IMOBILIARE PITESTI

 

Ne puteti gasi pe B-dul I.C.Bratianu, Nr.13, Bl.33, Sc.A, Apt.17 Pitesti, Jud.Arges
Tel:004.0248.253.004;
Fax:004.0248.253.004
Mobil:004.0720.202.706
www.garant-imobiliare.ro
office@garant-imobiliare.ro
adriansandu@garant-imobiliare.ro

 
Vizualizare hartă mărită

Oportunitati

Big Image

>GARANT vinde in Rucar, teren intravilan, S= 25 ha.  Zona deosebit de pitoreasa de la poalele Pietrei Craiului confera atractivitate deosebita. Infrastructura dezvoltata, viitoare zona de schi, ideal pentru casa de vacanta sau pensiune, utilitati, cai de acces. Pret negociabil.

Schita 1

Schita 2

 

>Garant vinde in Bascov teren S=5000mp, deschidere D=53mp la DN 7C ( Pitesti – Curtea de Arges), zona superba, utilitati,  pretabil carier locuinte, activitati comerciale, industriale. Pret negociabil.

Schita

 

>Garant vinde in Stefanesti S=139.252,83mp; PUZ, toate utilitatile (electricitate, apa, gaze, canalizare), zona superba, ideal cartiere rezidentiale (P+11, case individuale), hipermarket

Continuare

 

Oferte

Big Image

Portofoliu

Big Image

Garant Professional are o experienta de peste cinci ani in intermedierea vanzarilor, cumpararilor si inchirierilor diferitelor tipuri de propietati imobiliare (locuinte, terenuri, spatii comerciale, cartiere rezidentiale, birouri).

In aceasta perioada am creat pentru clientii nostri oportunitati de afaceri care s-au dovedit a fi unice şi de succes, lucru ce a facilitat patrunderea noastra pe pietele emergente din judetul Arges si din tara si obtinerea de exclusivitati pe diferite proiecte imobiliare cu firme de renume ca :


Despre noi:

Garant Professional are o experienta de peste 10 ani in intermedierea vanzarilor, cumpararilor si inchirierilor diferitelor tipuri de propietati imobiliare (locuinte, terenuri, spatii comerciale, cartiere rezidentiale, birouri).

continuare...

Oferte noi:

De vanzare spatiu Comercial Pitesti zona NORD!
 Ideal sediu banca, cabinet medical, farmacie, showroom. Continuare...

Garant vinde apartament 3 camere pe strada Tache Ionescu. Compartimentarea interioara este de tip decomandat, cu o suprafata de 71 mp, confort 1, situat la etajul 4 din 4. Acoperisul este din tabla in patru ape(ca la casa) Continuare...

Garant vinde teren intravilan in Pitesti, zona centrala a orasului Pitesti(str Fratii Golesti),zona de locuinte cu blocuri P+9 E, S = 416 mp. Continuare...

Garant inchiriaza apartament 2 camere in Pitesti, zona ultracentrala. Compartimentarea interioara este de tip decomandat, cu o suprafata de 50 mp, confort 1, situat la etajul 4 din 9. Blocul este nou, constructie 1992. Apartamentul are 2 camere si un balcon, este situat in zona linistita, este luminos si spatios. Finisajele sunt noi (nu a locuit nimeni dupa renovare), parchet, gresie, faianta, ferestre cu geam termopan, usa metalica la intrare, usi interior din lemn. Apartamentul se inchiriaza mobilat si utilat modern.
Dotari:Central Termica, contor gaz. linie telefonica, cablu si internet.
Pretul este Continuare

Garant Garant inchirieaza pe str. Campului, Trivale vila P+1+M, 4 dormitoare plus living, 3 bai, garaj, toate utilitatile. Curte de 500 mp. Va ofera satisfactiile unui trai linistit si sanatos datorita pozitionarii sale, langa padurea Trivale, priveliste superba.
Pret Continuare

Garant inchirieaza vila Pitesti cartier Trivale(unul din cele mai mari din Pitesti) in zona rezidentiala .Vila are 6 dormitoare, livig mare, 3 grupuri sanitare, garaj, bucatarie. Are toate utilitatile si dotarile(centrala tremica prin condesatie de ultima generatie, boiler pentru apa calda de 200 litri, sistem de alarma si monitorizare, etc). Curtea este de 1000 mp amenajata. Frontul stradal este de 30m.
Pret Continuare

EXCLUSIV! ! GARANT vinde apartament 3 camere decamandate in Tudor Vladimirescu, etaj 1/4. Compartimentarea interioara este de tip decomandat, cu o suprafata utila de 74 mp, confort 1, situat la etajul 1 din 4. Apartamentul e luminos, are vedere pe doua parti, este situat in zona linistita. Sunt trei apartamente pe nivel.
 Apartamentul este spatios, renovat in intregime in 2005, are 3 camere, doua grupuri sanitare, unul cu cabina dus, celalalt are cada, doua balcone inchise cu termopan, sufragerie, doua dormitoare si doua holuri. Finisajele din interior sunt in stare buna, parchet, gresie, faianta, ferestre cu geam termopan, usa lemn la intrare, usi interior din lemn.
 Dotari: Centrala termica, contorizare gaze si apa, linie telefonica, cablu si internet.
 Apartamentul se vinde  mobilat cu 51000 euro negociabil.
 Proprietarul are toate actele in regula, are inclusiv documentatia cadastrala. Accepta credit prin programul ,,Prima Casa”. Continuare