IMOBILIARE PITESTI
Big Image

 

Noutati, exclusivitati, cele mai bune oferte

Avem cele mai noi si avantajoase oferte de pe piata. Exclusivitati, orice doriti in materie de vanzari-cumparari/inchirieri de terenuri, spatii comerciale, spatii industriale, case, apartamente etc.

Totul despre vanzare

 

>   Pot sa-mi vând singur casa?

Multi considera ca pot economisi o suma considerabila dacâ încearca sa vânda locuinta pe cont propriu. Acestia calculeaza comisionul mediu pentru o tranzactie imobiliara si îsi aduc aminte exemple ale prietenilor sau rudelor care au reusit sa-si vânda singuri imobilele. În concluzie se gîndesc: "Daca altii au putut , eu de ce nu as putea? "

Cel mai bun motiv pentru care merita sa lucrati cu un consilier imobiliar este cantitatea enorma de informatie pe care acestia o au la dispozitie - informatii care va pot realmente ajuta sa vindeti mai repede si mai usor. Profesionistii cunosc tendintele pietei , ce imobile sunt de vânzare în fiecare cartier si numarul de potentiali cumparatori pentru imobilul dumneavoastra. Totodata acestia stiu cum sa atinga cel mai mare numar de persoane interesate sa cumpere, sunt pregatiti sa prospecteze cumparatori potentiali si sa negocieze cu acestia. În fine, consilierii imobiliari sunt întotdeauna cautati si dispusi sa faca ceea ce majoritatea dintre noi urâm: sa muncim la sfârsit de saptamâna, sa raspundem la telefon la orice ora si sa mai fie si politicosi pe deasupra.

Ce face ca o casa sa se vânda?

Pe scurt: o vânzare de succes va solicita concentrarea asupra urmatoarelor elemente: pretul, timpul, conditii, locatia si expunerea. Devreme ce nu puteti sa le controlati pe toate, trebuie sa compensati cu anumite elemente pentru a avea avantaj competitiv.

Cînd este timpul optim pentru a scoate o casa la vânzare ?

Imediat ce va hotarâti sa vindeti.

Exista sezonalitate pe piata?

Sezoanele de vârf în vânzarile imobiliare difera în functie de zona si - la fel de mult - depind de clima. Astfel, primavara târzie si toamna timpurie sunt sezoane de vârf în numeroase zone deoarece casele tind sa fie mai atragatoare în aceste perioade ale anului decât în fierbinteala verii sau în gerul iernii. În plus, oamenii prefera sa caute o casa/ o locuinta când vremea e placuta.

În cât timp se vinde o casa?

Timpul mediu este de 30 zile pâna la 180 zile, în functie de regiune, oras, cartier; la acestea adaugam rolul major al pretului, duratei, conditiilor, locatiei si expunerii casei. Profesionistii va sfatuiesc sa va acordati o medie de 6 luni pentru a obtine un rezultat optim în urma eforturilor de marketing facute pentru a vinde casa.

Cum stabilesc pretul casei/apartamentului?

Într-un cuvânt: în mod realist.

Cine ma poate ajuta în stabilirea corecta a pretului de vânzare?

Consilierii imobiliari stabilesc preturile bazându-se pe o plaja larga de informatii. Cea mai buna solutie este sa angajati un consilier imobiliar care sa evalueze pretul de piata al casei.

Cât de flexibil ar trebui sa fiu în le gatura cu pretul de vânzare?

Majoritatea cumparatorilor pastreza o marja de negociere cand ofera un anumit pret. Astfel, un anumit grad de felxibilitate este de recomandat ambelor parti.

Ar trebui sa aranjez locuinta înainte de a o scoate pe piata ?

Exceptând cazul în care locuinta este noua, exista posibilitatea sa doriti sa faceti anumite lucrari pentru a o scoate pe piata. Tipul si amploarea acestor lucrari depind de pretul pe care-l solicitati, timpul pe care îl aveti la dispozitie si bineînteles starea prezenta a imobilului.

Ce ar trebui sa fac pentru ca locuinta sa arate mai bine?

Faceti astfel încât sa arate cât mai curata si mai spatioasa. Nu uitati ! : clientii interesati se vor uita inclusiv în spatele usilor de la baie si dormitor. Scapati de tot ceea ce este în plus .

Ar trebui sa fac îmbunatatiri majore ale locuintei?

Anumite îmbunatatiri, care sunt utile aproape oricui, s-au dovedit a adauga valoare si / sau sa grabeasca vânzarea. Acestea includ: centrale termice individuale, o terasa, finisarea pivnitei, remodelarea bucatariei, parchet nou, gresie noua, etc. Îmbunatatiri care aduc mai putini bani decât costul lor, reprezinta elemente de gust personal: semineu, piscina, garaj transformat în camere locuibile, etc.

Provocarea privind aceste imbunatatiri este aceea de a recupera investitia facuta. Exista întotdeauna riscul de a supra-îmbunatati locuinta - adica a insera mai multi bani decât suporta preturile din zona / cartier.

Ar trebui sa nu fiu acasa când casa este prezentata vreunui client?

Cu siguranta ar trebui sa planuiti sa NU fiti acasa în momentul în care casa este prezentata unui potential cumparator. Oamenii se simt adesea stânjeniti de prezenta actualilor proprietari. Trebuie sa-i lasati sa se simta liberi si sa-si imgineze casa ca si cum ar fi deja a lor

Despre noi:

Garant Professional are o experienta de peste 10 ani in intermedierea vanzarilor, cumpararilor si inchirierilor diferitelor tipuri de propietati imobiliare (locuinte, terenuri, spatii comerciale, cartiere rezidentiale, birouri).

continuare...

Oferte noi:

De vanzare spatiu Comercial Pitesti zona NORD!
 Ideal sediu banca, cabinet medical, farmacie, showroom. Continuare...

Garant vinde apartament 3 camere pe strada Tache Ionescu. Compartimentarea interioara este de tip decomandat, cu o suprafata de 71 mp, confort 1, situat la etajul 4 din 4. Acoperisul este din tabla in patru ape(ca la casa) Continuare...

Garant vinde teren intravilan in Pitesti, zona centrala a orasului Pitesti(str Fratii Golesti),zona de locuinte cu blocuri P+9 E, S = 416 mp. Continuare...

Garant inchiriaza apartament 2 camere in Pitesti, zona ultracentrala. Compartimentarea interioara este de tip decomandat, cu o suprafata de 50 mp, confort 1, situat la etajul 4 din 9. Blocul este nou, constructie 1992. Apartamentul are 2 camere si un balcon, este situat in zona linistita, este luminos si spatios. Finisajele sunt noi (nu a locuit nimeni dupa renovare), parchet, gresie, faianta, ferestre cu geam termopan, usa metalica la intrare, usi interior din lemn. Apartamentul se inchiriaza mobilat si utilat modern.
Dotari:Central Termica, contor gaz. linie telefonica, cablu si internet.
Pretul este Continuare

Garant Garant inchirieaza pe str. Campului, Trivale vila P+1+M, 4 dormitoare plus living, 3 bai, garaj, toate utilitatile. Curte de 500 mp. Va ofera satisfactiile unui trai linistit si sanatos datorita pozitionarii sale, langa padurea Trivale, priveliste superba.
Pret Continuare

Garant inchirieaza vila Pitesti cartier Trivale(unul din cele mai mari din Pitesti) in zona rezidentiala .Vila are 6 dormitoare, livig mare, 3 grupuri sanitare, garaj, bucatarie. Are toate utilitatile si dotarile(centrala tremica prin condesatie de ultima generatie, boiler pentru apa calda de 200 litri, sistem de alarma si monitorizare, etc). Curtea este de 1000 mp amenajata. Frontul stradal este de 30m.
Pret Continuare

EXCLUSIV! ! GARANT vinde apartament 3 camere decamandate in Tudor Vladimirescu, etaj 1/4. Compartimentarea interioara este de tip decomandat, cu o suprafata utila de 74 mp, confort 1, situat la etajul 1 din 4. Apartamentul e luminos, are vedere pe doua parti, este situat in zona linistita. Sunt trei apartamente pe nivel.
Apartamentul este spatios, renovat in intregime in 2005, are 3 camere, doua grupuri sanitare, unul cu cabina dus, celalalt are cada, doua balcone inchise cu termopan, sufragerie, doua dormitoare si doua holuri. Finisajele din interior sunt in stare buna, parchet, gresie, faianta, ferestre cu geam termopan, usa lemn la intrare, usi interior din lemn.
Dotari: Centrala termica, contorizare gaze si apa, linie telefonica, cablu si internet.
Apartamentul se vinde  mobilat cu 51000 euro negociabil.
Proprietarul are toate actele in regula, are inclusiv documentatia cadastrala. Accepta credit prin programul ,,Prima Casa”. Continuare