IMOBILIARE PITESTI
Big Image

 

Noutati, exclusivitati, cele mai bune oferte

Avem cele mai noi si avantajoase oferte de pe piata. Exclusivitati, orice doriti in materie de vanzari-cumparari/inchirieri de terenuri, spatii comerciale, spatii industriale, case, apartamente etc.

Totul despre cumparare

 

>   Cumpararea casei/locuintei

In cele ce urmeaza comentam cele mai frecvente întrebari privind cumpararea casei/locuintei. Daca vi se pare ca întrebarile dvs. nu îsi gasesc raspunsul în aceste randuri, ne puteti contacta la telefonul firmei si va vom raspunde cu cea mai mare placere.

Care sunt avantajele de a lucra cu un consilier imobiliar pentru a cumpara o locuinta?

Cumpararea unei locuinte este una din acele experiente care ne dau sentimentul de împlinire; totodata este una din cele mai provocante experiente. Daca acum cumparati pentru prima data, procesul va poate parea coplesitor. Si chiar daca ati mai trecut prin acest proces de cateva ori, fiecare mutare este diferita, pastrând noi si noi surprize.

Astfel un avantaj evident în a lucra cu un consilier imobiliar este faptul ca nu treceti singur prin acest proces. Un consilier bun, are pregatirea, savoir-faire-ul si experienta necesara pentru va ajuta la fiecare pas, pentru a face ca procesul de cautare, cumparare si mutare în noua locuinta sa fie cât mai usor, rapid si agreabil.

Un alt avantaj este faptul ca un consilier imobiliar reprezinta cea mai valoroasa sursa de informare despre tendintele pietei, comunitati, cartiere, si în special despre imobilele oferite spre vânzare intr-o anumita zona. Nu uitati ! Nu toti cei care vând un imobil au un anunt la ziar sau un semn în fata casei. Consilierul imobiliar va poate oferi in orice moment o "radiografie" a unei zone imobiliare, rezultata din permanenta legatura cu informatia conexa fiecarei oferte existenta pe piata imobiliara.

Unde încep sa caut o casa / locuinta ?

Pentru inceput trebuie sa va gâditi la ce anume cautati. Puteti începe prin a va stabili prioritatile pentru urmatoarele elemente:

Localizare:

Va mutati din motive de serviciu sau din preferinta pentru alta zona ?
Cum va va afecta alegerea facuta distanta fata de scoli, magazine si mijloacele de transport ?


Preferinte personale:

Cât de mare doriti sa fie locuinta ?
Ce fel de arhitectura preferati ?
În ce cartier ?

Buget:

Cât puteti aloca pentru întretinerea ulterioara a locuintei ?

Cum gasesc consilierul imobiliar potrivit ?

Cuvântul cheie aici este "potrivit". Devreme ce aveti de unde alege, este foarte important sa gasiti acel consilier imobiliar care sa înteleaga pe deplin dorintele dumneavoastra, nevoile si preferintele personale, si pe a carui judecata personala si profesionala o respectati. Discutati cu câtiva consilieri imobiliari din oras si apoi, alegeti.

Când încep sa vizitez locuinte, ce ar trebui sa urmaresc în primul rând ?

Locuinta pe care în final o alegeti sa se numeasca "acasa" va juca un rol covârsitor în viata familiei dumneavoastra. O locuinta poate fi o investitie excelenta, dar si mai important, trebuie sa se potriveasca într-adevar modului dumneavoastra de viata, cu spatii si forme care satisfac toti memebrii familiei.

Cand vizionati apartamente / case acordati atentie deosebita urmatoarelor aspecte:

. Este suficient spatiu pentru dumneavoastra acum si in viitor ?
. Planul locuintei este potrivit pentru familia dumneavoastra ?
. Exista destul loc de depozitare ?
. Va trebui sa schimbati diferitele aplicatii ?
. Curtea (daca exista ) are marimea pe care o doriti ?
. Sunt destule sali de baie ?
. Câte modificari si redecorari va trebui sa efectuati imediat ce o cumparati ?
. Mobila de care dispuneti se va potrivi in noua locuinta ?

O casa noua valoreaza la fel de mult cât una veche ?

Aceasta este o problema de gust. Atat locuintele noi cât si cele vechi prezinta avantaje distincte, acestea depind de gustul personal si de stilul de viata.

Ce ar trebui sa întreb despre fiecare locuinta pe care o vizionez ?

Ca litera de lege, puneti orice întrebare despre anumite camere, dotari si functii. Fiti atenti al acele zone ale locuintei care vi se par problematice. Si mai ales, daca aveti senzatia ca nu vi s-a raspuns la întrenbare întrebati pâna sunteti multumit de raspuns.

Ce ar trebui sa spun consilierului cu care lucrez despre locuintele pe care le vizionam?

Spuneti consilierul absolut tot ceea ce v-a placut si ce nu v-a placut la fiecare dintre locuintele vizitate. Nu va simtiti stânjenit sa vorbiti despre neajunsurile imobilelor. Este prea mica ? Spuneti acest lucru consilierului. Totul este perfect exceptând dusumeaua? Consilierul imobiliar trebuie sa afle si acest lucru.

Câte locuinte ar trebui sa vizitez înainte de a cumpara?

Nu exista un anumit numar prestabilit. Cu cât dati mai multe detalii consilierului cu atât va veti apropia mai repede de ofertele care va pot multumi. Puteti gasi locuinta ideala pentru dumneavoastra chiar de la prima vizionare.

Despre noi:

Garant Professional are o experienta de peste cinci ani in intermedierea vanzarilor, cumpararilor si inchirierilor diferitelor tipuri de propietati imobiliare (locuinte, terenuri, spatii comerciale, cartiere rezidentiale, birouri).

continuare...

Oferte noi:

EXCLUSIV prin GARANT
City Cente
r – imobil locuinte si birouri, P+7E, nou, de lux, amplasat in zona ultracentrala a orasului Pitesti.

Garant Inchiriaza in Pitesti hala, S= 1600mp, inaltime 6m, tip parter, cu structura de rezistenta din stalpi si grinzi din beton armat, zidarie portanta din caramida si plansee din beton armat.
Acoperisul este de tip terasa necirculabila cu hidroizolatie neagra, utilitati: cutrent electric, putere electrica trifazata + neutra 380V; putere = 150KW, gaz, apa, canalizare, incalzire centrala; curte betonata, spatii de parcare disponibile, situat intr-o zona cu trafic auto mare, pretabil orice activitate industriala.

Garant inchiriaza in Mioveni  spatiu comercial, ultracentral, suprafata de 146mp, situat intr-o zona de retail si retail banking in continua dezvoltare, spatiu vitrat mare, este amplasat pe colt avand vedere la doua artere rutiere, ceea ce ii confera o mai buna vizibilitate, trafic pietonal si auto foarte mare, posibilitati de parcare.

Hale Industriale de Inchiriat pe DN  73 (suprafete cuprinse intre 1000- 30.000mp) Parcul industrial este situat pe DN73 (Pitesti – Campulung), este unul dintre cele mai mari parcuri industriale din Romania, avand o suprafata de 48ha
Parcul industrial cuprinde un complex de spatii industriale, pentru industria nepoluanta, spatii de birouri, depozite si utilitatile necesare desfasurarii oricaror activitati in cadrul parcului. Parcul industrial are o retea proprie de drumuri, parcari subterane, special amenajate pentru fiecare spatiu industrial si detine posibilitatea alimentarii tuturor constructiilor cu utilitatile necesare desfasurarii activitatilor de productie si servicii continuare

Garant vinde vile single si duplex ansamblu rezidential Bratieni, la cheie, toate utilitatile, pozitie superba. Cartierul rezidential este format din 100 de locuinte rezidentiale tip duplex (cuplate) si single, cu suprafete construite incepand de la cca. 220 mp, situate pe loturi de teren cu suprafete cuprinse intre 460 si 1.000 mp, urmand a fi predate beneficiarilor la stadiul de finisare la cheie continuare

Garant inchiriaza Imobil birouri si spatii comerciale S+D+P+4-5 amplasat strada (iesire la 3 strazi) Vizibilitate excelenta, lumina naturala. Suprafata desfasurata 2440 MP, teren 500 MP. Spatii deschise cu multiple posibilitati de partitionare in functie de necesitati
Parcare exterioara si subterana, terase.

EXCLUSIV! ! GARANT vinde apartament 3 camere decamandate in Tudor Vladimirescu, etaj 1/4. Compartimentarea interioara este de tip decomandat, cu o suprafata utila de 74 mp, confort 1, situat la etajul 1 din 4. Apartamentul e luminos, are vedere pe doua parti, este situat in zona linistita. Sunt trei apartamente pe nivel.
Apartamentul este spatios, renovat in intregime in 2005, are 3 camere, doua grupuri sanitare, unul cu cabina dus, celalalt are cada, doua balcone inchise cu termopan, sufragerie, doua dormitoare si doua holuri. Finisajele din interior sunt in stare buna, parchet, gresie, faianta, ferestre cu geam termopan, usa lemn la intrare, usi interior din lemn.
Dotari: Centrala termica, contorizare gaze si apa, linie telefonica, cablu si internet.
Apartamentul se vinde  mobilat cu 51000 euro negociabil.
Proprietarul are toate actele in regula, are inclusiv documentatia cadastrala. Accepta credit prin programul ,,Prima Casa”. Continuare