IMOBILIARE PITESTI
Big Image

Noutati, exclusivitati, oferte avantajoase !

Exclusivitati, orice doriti in materie de vanzari-cumparari/inchirieri de terenuri, spatii comerciale, spatii industriale, case, apartamente etc.

Spatii comerciale

>Garant vinde in exclusivitate: parter imobil 2 camere pe strada Trivale in Pitesti

Compartimentarea interioara este de tip decomandat, cu o suprafata de 55 mp, situat la parter. Imobilul este renovat integral, este izolat in totalitate.
Imobilul are 2 camere, este situat pe strada Trivale, are intrare direct din strada. Finisaje in stare buna, parchet, gresie, faianta, ferestre cu geam termopan, usi interior din lemn.
Dotari: Centrala Termica, contor gaz doua focuri, linie telefonica, cablu si internet. Datorita pozitiei excelente si a vadului pietonal ar putea fi pretabil ca: sediu companii, magazin, firme servicii financiare, de asigurari, cabinete medicale, sau ca locuinta
Apartamentul se vinde cu 57500 euro negociabil.
Pentru contact va rog sa scrieti la Email: adriansandu@garant-imobiliare.ro si telefon 0720202706.
Disponibilitate proprietate: imediat.
 

>De vanzare spatiu Comercial Pitesti zona NORD!

Caracteristici tehnice cladire :

Spatiu commercial , cu structura de rezistenta din stalpi si grinzi din beton armat, zidarie portanta din caramida si plansee din beton armat, suprafata construita: 133,19 mp, suprafata utila 114 mp :
Ideal sediu banca, cabinet medical, farmacie, showroom.
Acest obiectiv este atractiv datorita zonei de retail in continua dezvoltare, a accesului facil la principala artera rutiera de circulatie si a dotarii cu toate utilitatile.
Pret negociabil.


Releveu


 

>De vanzare Imobil Pitesti zona centrala !

Caracteristici tehnice cladire :
Imobil tip P + 4, cu structura de rezistenta din stalpi si grinzi din beton armat, zidarie portanta din caramida si plansee din beton armat, suprafata desfasurata: 865 mp din care:
La Parter: suprafata = 188,4 mp cu inaltimea de 5,2 m
La Etaj 2 : suprafata = 240,6 mp cu inaltimea de 4,40 m
Restul de 156 mp au inaltimea de 2,6 m
Caracterististici tehnice teren: suprafata totala = 585 mp
Structura este dimensionata pt a suporta inca 2 etaje.
Ideal sediu banca, clinica medicala, showroom.
Acest obiectiv devine atractiv datorita zonei de retail in continua dezvoltare, a accesului facil la doua artere rutiere principale de circulatie si a dotarii cu toate utilitatile.

Schita

>De vanzare spatiu ultracentral Pitesti

Spatiu ultracentral, suprafata construita 246,41mp, open space, pozitie excelenta, posibilitati de parcare, trafic pietonal intens, pretabil birouri, cabinete medicale, societati de asigurari, leasing.

Schita

Schita

>De vanzare spatiu central Pitesti

Spatiu comercial situat in zona centrala, suprafata totala 200mp.
Situat intr-o zona cu vad comercial mare;spatiu vitrat mare; are din constructie destinatia de spatiu comercial; trafic pietonal si auto foarte mare; spaĊ£iul interior este deschis (open space); posibilitati parcare; utilitati; spatiul are depozit cu deschidere si rampa de acces.

Schita

Despre noi:

Garant Professional are o experienta de peste 10 ani in intermedierea vanzarilor, cumpararilor si inchirierilor diferitelor tipuri de propietati imobiliare (locuinte, terenuri, spatii comerciale, cartiere rezidentiale, birouri).

continuare...

Oferte noi:

De vanzare spatiu Comercial Pitesti zona NORD!
 Ideal sediu banca, cabinet medical, farmacie, showroom. Continuare...

Garant vinde apartament 3 camere pe strada Tache Ionescu. Compartimentarea interioara este de tip decomandat, cu o suprafata de 71 mp, confort 1, situat la etajul 4 din 4. Acoperisul este din tabla in patru ape(ca la casa) Continuare...

Garant vinde teren intravilan in Pitesti, zona centrala a orasului Pitesti(str Fratii Golesti),zona de locuinte cu blocuri P+9 E, S = 416 mp. Continuare...

Garant inchiriaza apartament 2 camere in Pitesti, zona ultracentrala. Compartimentarea interioara este de tip decomandat, cu o suprafata de 50 mp, confort 1, situat la etajul 4 din 9. Blocul este nou, constructie 1992. Apartamentul are 2 camere si un balcon, este situat in zona linistita, este luminos si spatios. Finisajele sunt noi (nu a locuit nimeni dupa renovare), parchet, gresie, faianta, ferestre cu geam termopan, usa metalica la intrare, usi interior din lemn. Apartamentul se inchiriaza mobilat si utilat modern.
Dotari:Central Termica, contor gaz. linie telefonica, cablu si internet.
Pretul este Continuare

Garant Garant inchirieaza pe str. Campului, Trivale vila P+1+M, 4 dormitoare plus living, 3 bai, garaj, toate utilitatile. Curte de 500 mp. Va ofera satisfactiile unui trai linistit si sanatos datorita pozitionarii sale, langa padurea Trivale, priveliste superba.
Pret Continuare

Garant inchirieaza vila Pitesti cartier Trivale(unul din cele mai mari din Pitesti) in zona rezidentiala .Vila are 6 dormitoare, livig mare, 3 grupuri sanitare, garaj, bucatarie. Are toate utilitatile si dotarile(centrala tremica prin condesatie de ultima generatie, boiler pentru apa calda de 200 litri, sistem de alarma si monitorizare, etc). Curtea este de 1000 mp amenajata. Frontul stradal este de 30m.
Pret Continuare

EXCLUSIV! ! GARANT vinde apartament 3 camere decamandate in Tudor Vladimirescu, etaj 1/4. Compartimentarea interioara este de tip decomandat, cu o suprafata utila de 74 mp, confort 1, situat la etajul 1 din 4. Apartamentul e luminos, are vedere pe doua parti, este situat in zona linistita. Sunt trei apartamente pe nivel.
Apartamentul este spatios, renovat in intregime in 2005, are 3 camere, doua grupuri sanitare, unul cu cabina dus, celalalt are cada, doua balcone inchise cu termopan, sufragerie, doua dormitoare si doua holuri. Finisajele din interior sunt in stare buna, parchet, gresie, faianta, ferestre cu geam termopan, usa lemn la intrare, usi interior din lemn.
Dotari: Centrala termica, contorizare gaze si apa, linie telefonica, cablu si internet.
Apartamentul se vinde  mobilat cu 51000 euro negociabil.
Proprietarul are toate actele in regula, are inclusiv documentatia cadastrala. Accepta credit prin programul ,,Prima Casa”. Continuare