IMOBILIARE PITESTI
Big Image

Noutati, exclusivitati, oferte avantajoase !

Exclusivitati, orice doriti in materie de vanzari-cumparari/inchirieri de terenuri, spatii comerciale, spatii industriale, case, apartamente etc.

Inchirieri spatii comerciale

>Garant inchiriaza in Pitesti ultracentral

Imobil birouri si spatii comerciale amplasat stradal
Vizibilitate excelenta,  lumina naturala
Suprafata desfasurata 1260 MP, 
Spatii deschise cu multiple posibilitati de partitionare in functie de necesitati
Geamuri Low-e, tamplarie aluminiu in sistem cu rupere de punte termica
Perete cortina structura aluminiu
Structura de beton armat in cadre, pereti din caramida termobloc
Intrarea, scarile interioare si holurile centrale sunt placate cu granit
Tavan fals
Centrale termice proprii
Climatizare.
Sistem semnalizare incendiu, antiefractie, date-voce, paza 24h
Lift tip Schindler de ultima generatie
Parcare exterioara, terase
Instalatie paratraznet
Echipamente si finisari înalta clasa pentru birouri si spatii comune
Suprafete:
         -    Etajul 1- 328 mp, spatiul din fata: 105 mp, spatiul din spate 223mp,
         -    Etajul 2- 310 mp, spatiul din fata: 170 mp, spatiul din spate 140mp,
         -    Etajul 3 - 290 mp, spatiul din fata: 120 mp, spatiul din spate 170mp,

         -      Etajul 5 si 6 - 166 mp, din care terasa 52 mp.

Mentiune: fiecare spatiu din fiecare etaj are contorizare separata la toate utilitatile.

Etaj 1    Etaj 2    Etaj 3

>EXCLUSIV ! Garant inchiriaza in Pitesti spatiu comercial.

Acesta este situat pe Bld. I.C.Bratianu in zona bancara si de retail foarte dezvoltata (sucursale bancare- Millennium Bank, ING Bank, UniCredit Bank, Credit Europe Bank, Banca Transilvania, Alpha Bank, Libra Bank, Domenia Credit, agentii bancare– BRD- GSG, Banca Carpatica,Baca Italo-Romena, supermarket Primavara, Policlinica IC Bratianu, cea mai mare din Pitesti ) unde se creeaza un adevarat pol de interes.

Prezentare pe larg

                                    click pe poze pt marire

>Garant inchiriaza in Pitesti

Imobil birouri si spatii comerciale S+D+P+4-5  amplasat stradal (iesire la 3 strazi)
Vizibilitate excelenta,  lumina naturala
Suprafata desfasurata 2440 MP,  teren 500 MP
Spatii deschise cu multiple posibilitati de partitionare in functie de necesitati
Receptie moderna
Geamuri Low-e, tamplarie aluminiu in sistem cu rupere de punte termica
Perete cortina structura aluminiu si fatada ventilata cu placaj ceramic
Structura de beton armat in cadre, pereti din caramida termobloc
Intrarea, scarile interioare si holurile centrale sunt placate cu granit
Tavan fals
Centrala termica proprie
Aer conditionat
Sistem semnalizare incendiu, antiefractie, date-voce, paza 24h
Lift tip Schindler de ultima generatie
Parcare exterioara si subterana, terase
Instalatie paratraznet
Echipamente si finisari înalta clasa pentru birouri si spatii comune
Suprafete:
         -    Subsol- 273 mp parcare
         -    Demisol-  250 mp spatiu comercial
         -    Parter- 280 mp spatiu comercial
         -    Etajul 1- 285 mp birouri+terasa
         -    Etajul 2,3,4 – 290 mp pe fiecare nivel birouri
         -    Etajul 5 -150 mp birouri+150 mp terasa

Schita

>Garant inchiriaza in Mioveni spatiu comercial, ultracentral, suprafata de 146mp, situat intr-o zona de retail si retail banking in continua dezvoltare, spatiu vitrat mare, este amplasat pe colt avand vedere la doua artere rutiere, ceea ce ii confera o mai buna vizibilitate, trafic pietonal si auto foarte mare, posibilitati de parcare.

Schita

Schita

>Garant inchiriaza in Pitesti spatiu comercial central, S=170; spatiu vitrat foarte mare (vitrina 10 m); are din constructie destinatia de spatiu comercial; trafic pietonal si auto foarte mare; spaĊ£iul interior este deschis (open space); posibilitati parcare;

Schita

Schita

>Garant inchiriaza in Pitesti proiect imobiliar nou, imobil birouri, tip P+4, amplasat in zona ultracentrala. Obiectivul devine atractiv prin arhitectura sa moderna. La parter cladirea dispune de spatiu pentru showroom sau birouri. La subsol imobilul dispune de hol, grupuri sanitare compartimentate pe sexe, centrala termica, spatii depozitare, oficiu intretinere, adapost aparare civila. La parter cladirea dispune de spatiu pentru showroom sau birouri, hol, sas acces, terasa acces. La etajul 1,2 si 3 hol central, spatiu pentru birouri cu grupuri sanitare, cu multiple posibilati de compartimentare. La etajul 4 hol central, spatiu pentru birouri sau apartamente.
Imobilul are o structura pe cadre din beton armat, fundatii continue si izolate, din beton. Peretii pentru inchidere exterioara din zidarie B.C.A. si fatada cortina.
A. constr parter = 227mp
A. desfasurata = 1570mp
A. utila totala = 1285mp
Finisajele imobilului sunt formate din pardoseli din granit de diferite nuante, mocheta de trafic intens pentru birouri sau placaje ceramice, vopsitorii lavabile pe baza de polimeri la pereti, tavane casetate modulate cu structura metalica penrtu birouri, tamplarie cu geam termopan si rupere termica.
Imobilul dispune de retea electrica, telefonie, internet, cablu tv, climatizare si canalizare.

Imobilul se poate inchiria pe nivele, pretul fiind negociabil.

Schita

Schita

Schita

>Garant inchiriaza spatiu comercial Pitesti  

Suprafata: 124 metri patrati

Descriere


Spatiu comercial central, situat intr-o zona cu trafic auto si pietonal intens, pretabil showroom, societati de asigurari, de leasing, birou notarial. Toate utilitatile. Pret negociabil.

Schita

>Garant ofera spre inchiriere in Pitesti Cladire noua, zona ultracentrala, S= 600 mp (120 mp/nivel), prevazuta cu sistem de detectie, semnalizare si avertizare a aparitiilor incediilor. De asemenea, este dotata cu sisteme de supraveghere si semnalizare a tendintei de intrare prin efractie, aer conditionat, internet precum si televiziune cu circuit inchis. Pretabil institutii financiare, societati de asigurari, proiectari, clinica medicala. Posibilitati de parcare

Schita

Schita

Schita

Schita

Schita

>GARANT ofera spre inchiriere in Pitesti cladire noua, moderna, S+P+3E, situata in zona centrala, suprafata = 100 mp / nivel , toate facilitatile. Pretabil activitati financiar – bancare, sediu firma, birouri.

Schita

Despre noi:

Garant Professional are o experienta de peste 10 ani in intermedierea vanzarilor, cumpararilor si inchirierilor diferitelor tipuri de propietati imobiliare (locuinte, terenuri, spatii comerciale, cartiere rezidentiale, birouri).

continuare...

Oferte noi:

De vanzare spatiu Comercial Pitesti zona NORD!
 Ideal sediu banca, cabinet medical, farmacie, showroom. Continuare...

Garant vinde apartament 3 camere pe strada Tache Ionescu. Compartimentarea interioara este de tip decomandat, cu o suprafata de 71 mp, confort 1, situat la etajul 4 din 4. Acoperisul este din tabla in patru ape(ca la casa) Continuare...

Garant vinde teren intravilan in Pitesti, zona centrala a orasului Pitesti(str Fratii Golesti),zona de locuinte cu blocuri P+9 E, S = 416 mp. Continuare...

Garant inchiriaza apartament 2 camere in Pitesti, zona ultracentrala. Compartimentarea interioara este de tip decomandat, cu o suprafata de 50 mp, confort 1, situat la etajul 4 din 9. Blocul este nou, constructie 1992. Apartamentul are 2 camere si un balcon, este situat in zona linistita, este luminos si spatios. Finisajele sunt noi (nu a locuit nimeni dupa renovare), parchet, gresie, faianta, ferestre cu geam termopan, usa metalica la intrare, usi interior din lemn. Apartamentul se inchiriaza mobilat si utilat modern.
Dotari:Central Termica, contor gaz. linie telefonica, cablu si internet.
Pretul este Continuare

Garant Garant inchirieaza pe str. Campului, Trivale vila P+1+M, 4 dormitoare plus living, 3 bai, garaj, toate utilitatile. Curte de 500 mp. Va ofera satisfactiile unui trai linistit si sanatos datorita pozitionarii sale, langa padurea Trivale, priveliste superba.
Pret Continuare

Garant inchirieaza vila Pitesti cartier Trivale(unul din cele mai mari din Pitesti) in zona rezidentiala .Vila are 6 dormitoare, livig mare, 3 grupuri sanitare, garaj, bucatarie. Are toate utilitatile si dotarile(centrala tremica prin condesatie de ultima generatie, boiler pentru apa calda de 200 litri, sistem de alarma si monitorizare, etc). Curtea este de 1000 mp amenajata. Frontul stradal este de 30m.
Pret Continuare

EXCLUSIV! ! GARANT vinde apartament 3 camere decamandate in Tudor Vladimirescu, etaj 1/4. Compartimentarea interioara este de tip decomandat, cu o suprafata utila de 74 mp, confort 1, situat la etajul 1 din 4. Apartamentul e luminos, are vedere pe doua parti, este situat in zona linistita. Sunt trei apartamente pe nivel.
Apartamentul este spatios, renovat in intregime in 2005, are 3 camere, doua grupuri sanitare, unul cu cabina dus, celalalt are cada, doua balcone inchise cu termopan, sufragerie, doua dormitoare si doua holuri. Finisajele din interior sunt in stare buna, parchet, gresie, faianta, ferestre cu geam termopan, usa lemn la intrare, usi interior din lemn.
Dotari: Centrala termica, contorizare gaze si apa, linie telefonica, cablu si internet.
Apartamentul se vinde  mobilat cu 51000 euro negociabil.
Proprietarul are toate actele in regula, are inclusiv documentatia cadastrala. Accepta credit prin programul ,,Prima Casa”. Continuare