IMOBILIARE PITESTI
 

Garant Professional are o experienta de peste 10 ani in intermedierea vanzarilor, cumpararilor si inchirierilor diferitelor tipuri de propietati imobiliare (locuinte, terenuri, spatii comerciale, cartiere rezidentiale, birouri

In aceasta perioada am creat pentru clientii nostri oportunitati de afaceri care s-au dovedit a fi unice ┼či de succes, lucru ce a facilitat patrunderea noastra pe pietele emergente din judetul Arges si din tara si obtinerea de exclusivitati pe diferite proiecte imobiliare cu firme de renume ca :

Subansamble Auto

Activitatea de baza a companiei noastre este completata de intermedierea asocierilor tip joint-venture intre developeri si finantatori romani si straini. Compania noastra reprezinta in Romania un fond de investitii american ale carui plasamente sunt orientate catre domeniul Real Estate.

De asemenea, realizam la cerere studii de piata in domeniul imobiliar prin analizarea completa a pietei imobiliare argesene ( cerere – oferta, oferte competitive, previziuni, pret etc).

Cateva dintre companiile care au apelat la serviciile noastre pe acest segment sunt :

 • LEAR CORPORATION

 • Lear logo

De asemenea, suntem implicati in dezvoltarea si promovarea complexelor rezidentiale, aflate in diferite faze de realizare in municipiul Pitesti :

 • Cartierul rezidential Bratieni Stefanesti este situat pe domeniul Bratienilor la aproximativ 5 km de Pitesti , este format din 100 de locuinte rezidentiale tip duplex (cuplate) si single si un imobil P+4.

Ansamblul rezidential este prevazut cu urmatoarele facilitati:
- o zona de spatii comerciale si bancare ;
- servicii cuprinzand o gradinita cu program prelungit, baby-sitter, cabinet medical ;
- o zona de agrement (club privat cu restaurant, piscina, teren de tenis, sauna, fitness) si parc.

 • Cartierul rezidential Alexandra Residency este situat in cartierul Nord al orasului Pitesti (zona semicentrala), beneficiaza de terenuri de sport, terenuri de joaca pentru copii si de un Complex Comercial modern si este format din 39 vile single si 6 vile duplex, de rosu.

 • Imobilul de birouri si locuinte City Center P+8E , de lux, amplasat in zona ultracentrala a orasului Pitesti ; au fost realizate 37 de apartamente si garsoniere , apartamente de 2 si 3 camere exista in varianta simpla si cu scara interioara , finisajele sunt moderne si de cea mai buna calitate.

Dezvoltarea pietei bancare a determinat o noua strategie de extindere astfel incat bancile au inceput un plan de expansiune a retelelor de agentii, a deschiderii de noi sedii de sucursale sau a relocarii celor deja existente in zone de retail banking deja formate.

Agentia noastra s-a ocupat de proiectele de extindere ale bancilor :

 • BT Banca Transilvania

 • Banca Romaneasca

 • Piraeus Bank

 • Millennium Bank

 • Alpha Bank
 • ProCredit Bank
 • emporiki bank

Libra Bank

 • Domenia

BANCA ITALO-ROMENA GRUPPO VENETO BANCA

Un alt domeniu complementar de activitate pe care l-am acoperit cu succes este procesul de site preparation.

Mentinem relatii stranse cu un numar mare de experti si firme din intreaga tara. Unii din cei mai importanti parteneri ai nostri sunt :

 • LEAR CORPORATION

 • ADECCO

 • INTERTOP NOVOMATIC GROUP OF COMPANIES

 • SEARCH CORPORATION

 • ATLAS SURVEY

 • MOTOR ACTIVE LEASING

 • AUTO DACIA S.A.

 • COMALIMENT S.A.

Combinand o abordare la standarde inalte, pentru fiecare proiect in parte, impreuna cu o profunda cunoastere a pietei Real Estate, GARANT are capacitatea de a va oferi servicii profesioniste.

Locatie:

Ne puteti gasi pe B-dul I.C.Bratianu, Nr.13, Bl.33, Sc.A, Apt.17
Tel: 004.0248.253.004;
Fax: 004.0248.253.004
Mobil: 004.0720.202.706
Pitesti,Jud.Arges,Romania

Oferte noi:

De vanzare spatiu Comercial Pitesti zona NORD!
 Ideal sediu banca, cabinet medical, farmacie, showroom. Continuare...

Garant vinde apartament 3 camere pe strada Tache Ionescu. Compartimentarea interioara este de tip decomandat, cu o suprafata de 71 mp, confort 1, situat la etajul 4 din 4. Acoperisul este din tabla in patru ape(ca la casa) Continuare...

Garant vinde teren intravilan in Pitesti, zona centrala a orasului Pitesti(str Fratii Golesti),zona de locuinte cu blocuri P+9 E, S = 416 mp. Continuare...

Garant inchiriaza apartament 2 camere in Pitesti, zona ultracentrala. Compartimentarea interioara este de tip decomandat, cu o suprafata de 50 mp, confort 1, situat la etajul 4 din 9. Blocul este nou, constructie 1992. Apartamentul are 2 camere si un balcon, este situat in zona linistita, este luminos si spatios. Finisajele sunt noi (nu a locuit nimeni dupa renovare), parchet, gresie, faianta, ferestre cu geam termopan, usa metalica la intrare, usi interior din lemn. Apartamentul se inchiriaza mobilat si utilat modern.
Dotari:Central Termica, contor gaz. linie telefonica, cablu si internet.
Pretul este Continuare

Garant Garant inchirieaza pe str. Campului, Trivale vila P+1+M, 4 dormitoare plus living, 3 bai, garaj, toate utilitatile. Curte de 500 mp. Va ofera satisfactiile unui trai linistit si sanatos datorita pozitionarii sale, langa padurea Trivale, priveliste superba.
Pret Continuare

Garant inchirieaza vila Pitesti cartier Trivale(unul din cele mai mari din Pitesti) in zona rezidentiala .Vila are 6 dormitoare, livig mare, 3 grupuri sanitare, garaj, bucatarie. Are toate utilitatile si dotarile(centrala tremica prin condesatie de ultima generatie, boiler pentru apa calda de 200 litri, sistem de alarma si monitorizare, etc). Curtea este de 1000 mp amenajata. Frontul stradal este de 30m.
Pret Continuare

EXCLUSIV! ! GARANT vinde apartament 3 camere decamandate in Tudor Vladimirescu, etaj 1/4. Compartimentarea interioara este de tip decomandat, cu o suprafata utila de 74 mp, confort 1, situat la etajul 1 din 4. Apartamentul e luminos, are vedere pe doua parti, este situat in zona linistita. Sunt trei apartamente pe nivel.
Apartamentul este spatios, renovat in intregime in 2005, are 3 camere, doua grupuri sanitare, unul cu cabina dus, celalalt are cada, doua balcone inchise cu termopan, sufragerie, doua dormitoare si doua holuri. Finisajele din interior sunt in stare buna, parchet, gresie, faianta, ferestre cu geam termopan, usa lemn la intrare, usi interior din lemn.
Dotari: Centrala termica, contorizare gaze si apa, linie telefonica, cablu si internet.
Apartamentul se vinde  mobilat cu 51000 euro negociabil.
Proprietarul are toate actele in regula, are inclusiv documentatia cadastrala. Accepta credit prin programul ,,Prima Casa”. Continuare